PROMOVARE MAGAZIN ONLINE

Primul pas, dupa ce ai magazinul tau online, este sa stabilesti strategia de promovare in functie de specificul, nisa, targetul si bugetul alocat.

De asemenea, daca ai un magazin online si vrei sa cresti numarul de conversii, vrei mai mult trafic pe site, vrei o crestere a ROI sau vrei sa optimizezi experienta vizitatorilor pe situl tau, avem solutia perfecta pentru tine.

Inovado iti ofera serviciul de “promovare magazin online“. Este un serviciu complex care include o analiza detaliata a elemetelor sitului tau, a publicului tinta, a strategiei de marketing si promovare deja aplicata. Venim cu solutii concrete pentru cresterea conversiilor atat prin metode inovative de promovare specifice magazinelor online cat si prin recomandarea de modificari pentru cresterea interactiunii vizitatorului si transformarea lui in client.

Abordam metode de promovare magazin online de ultima generatie precum campanii complexe de retargeting si google adwords sau facebook ads. In promovarea magazinelor online, componenta sociala este de asemenea foarte importanta pentru noi. Iti oferim servicii complete de media buying, iti aministram profesional pagina de facebook a magazinului tau online, si implementam cu succes campanii complexe de email marketing (newsletter) pentru fidelizarea clientilor tai sau transformarea vizitatorilor in clienti ulteriori. Te ajutam deasemenea sa implementezi sisteme de afiliere si sa te bucuri de o crestere semnificativa a vanzarilor prin afiliati.

Alege serviciul de promovare online pentru ecommerce:

– Analizam magazinul tau atat din punct de vedere al continutului, designului cat si al prezentei online;
– Stabilim strategia de comunicare si mediile de promovare;
– Implementam strategia agreata;
– Analizam datele campaniilor in timp real si optimizam;
– Raportare detaliata.

Optional iti oferim:

– Consultanta pentru optimizarea platformei tale de e-commerce
– Implementare sisteme de afiliere
– Consultanta in promovare social media
– SEO (search engine optimisation)

– Campanii de email marketing (newsletter)

Alege serviciul de promovare magazin online pentru cresterea imediata a vanzarilor!