Iti realizam magazinul online

Cu toate functionalitatile de care ai nevoie

Creare Magazin Online

Impresioneaza-ti clientii cu un design modern, atractiv si functional.

Design personalizat

Design complet personalizat brandului și specificului magazinului tău iar clientii tai vor putea accesa magazinul indiferent daca folosesc un PC, laptop, tableta sau telefon.

Magazin optimizat SEO

Toate magazinele online create de noi beneficiaza de optimizare avansata SEO si o viteza de incarcare mare, pentru o pozitie cat mai buna in motoarele de cautare.

Solutii plata si curierat

Plata online este un must have pentru orice magazin, de aceea toate proiectele noastre vin complet integrate cu cele mai importante solutii de plata si curierat din Romania.

Module marketing

Integrare cu tool-urile populare de analytics, email marketing, conversie si social marketing, cat si solutii de fidelizarea a clienti actualilor.

Panou de administrare

Intreaga activitate de manageriere a magazinului tau online se face usor, intuitiv, folosind un panou de administrare modern. Management produse, clienti si comenzi.

Social Media

Conturile de socializare integrate alaturi de magazin. Conectare cu ajutorul conturilor de Facebook, Google sau Twitter, share automat pe paginile tale si multe alte optiuni.

SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA

Pe langa functionalitatile afisate mai sus, oferim solutii personalizate pentru fiecare proiect in parte. Contacteaza-ne solicitand o oferta de pret si vom raspunde in maxim 24 de ore la adresa de email completata in formular.