Clientii tai sunt online, acum, cautand produsele si serviciile tale.

Optimizare Local SEO

Stiai ca primele 7 rezultate afisate in urma cautarilor pe Google sunt companii locale. Creste-ti numarul de vizitatori apeland la serviciile noastre de Optimizare Local SEO.

Optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) a facut ca marketing-ul online sa capete noi dimensiuni, iar SEO local a devenit si mai important pentru companiile care au o zona si concentrare de servicii locale. La INOVADO, ne mandrim cu faptul ca suntem specialisti in marketing competitional. Prin munca si inovare, asiguram rezultate pe termen lung pentru clientii nostri. Serviciile noastre includ producerea unui continut unic, autoritar, orientat spre dezvoltarea afacerii tale si a brandului tau si utilizarea strategiilor SEO locale eficiente. Ajutam afacerea ta sa fie pozitionata cat mai bine in motoarele de cautare, in special in ceea ce priveste cautarile de pe dispozitivele mobile.

Listeaza-ti compania in Google Maps!

Listarea pe harta Google este unul dintre cele mai puternice instrumente de cautare locale. Listarea localizata pe harta va aduce clientii direct la usa ta!

 • 90% din toate cautarile pe Google sunt pentru afaceri locale.
 • O pozitionare de top pe Google Maps poate creste traficul cu 89%.
 • 60% din cautari se fac mai intai pe un smartphone sau pe tableta.
 • Pe dispozitivele mobile hartile apar chiar sub anunturile din topul cautarilor.
 • Costul-per-clic pentru listarea pe harti (SEO local) este Zero. 🙂

Beneficiile Optimizarii Local SEO

 • Vizibilitate crescuta in urma cautarilor locale efectuate de utilizatori.
 • Plasare mai buna si inaintea competitiei in topul rezultatelor pentru cautari
 • Cresti volumul de trafic in-store (magazine fizice).
 • Ofera detalii cu privire la locatie si cel mai scurt traseu intre client si afacerea ta printr-o cautare de cateva secunde.

Optimizare SEO Local - Optimizare Google Maps

Pozitia in motoarele de cautare este un aspect al strategiei locale de marketing. Urmand o lista completa de verificare SEO locala, echipa noastra de marketing va optimiza arhitectura site-ului tau pentru crearea de link-uri offsite, precum si crearea de continut pe site. Aceasta strategie va creste vizibilitatea online a afacerii tale si va contribui, de asemenea, la imbunatatirea pozitiei in motoarele de cautari a site-ului.
Prin optimizarea SEO local, vei obtine rezultate mai bune pe motoare de cautare precum Google, Bing, Yahoo !, aducand trafic pe site si implicit clienti.

De ce sa apelez la servicii de SEO Local si cum ma afecteaza?

Cautarile locale pe Google, Bing, si Yahoo afiseaza rezultate in prima pagina in urmatoarea ordine:

 • anunturile (reclamele) platite
 • rezultate organice ale site-urilor web optimizate
 • Google Maps.

Hartile sunt generate separat de rezultatele organice, utilizand un alt algoritm.

Optimizarea pentru Google Maps sau harti in general, necesita coerenta si gestionarea corecta a listarilor in paginile de business Google+, Bing Places for Business si Yahoo Business. Deoarece spatiul acordat hartilor ocupa atat de mult loc din prima pagina a rezultatelor pe motoarele de cautare, este esential pentru orice companie sa apeleze la serviciile de Local SEO.

Afla cum te putem ajuta

sa iti cresti afacerea in mediul online