Servicii de website copywriting

PPC Copywriting/Copywriting pentru retele de socializare/Copywriting SEO

Transforma-ti prezenta online printr-o solutie de dezvoltare web construita pentru tine.

De ce copywriting?

Copywriting-ul este de multe ori ignorat desi reprezinta unul din elementele cheie ale unui web site remarcabil. Cei mai buni copywriteri nu scriu doar de dragul de a fi cititi.Ei scriu pentru a fi “ascultati”. Prin cuvintele lor iti vorbesc tie, direct si nemijlocit.

De ce INOVADO?

Ne mandrim cu serviciile de copywriting pe care le oferim. Echipa noastra include copywriteri talentati, mereu atenti, dar si abili utilizatori ai tehnicilor de persuasiune specifice marketing-ului. Te poti bucura de un continut unic si antrenant pentru pagina ta web. Un continut bogat in cuvinte cheie ce permit identificarea facila a site-ului tau, navigarea cu usurinta si transformarea vizitatorilor in clienti.

Iti doresti un blog sau poate pagini individuale care sa se adreseze nevoilor generate de piata? Nici o problema! Serviciile noastre de copywriting reprezinta “asul din maneca” atunci cand vine vorba de succesul afacerii tale.

Copywriterii nostri iti furnizeaza continut eficient, de o complexitate ridicata, asigurandu-se ca rank-ul paginii tale este permanent in crestere. Indiferent de tipul de continut pe care ti-l doresti copywriterii Inovado iti stau la dispozitie.

Ce iti oferim?

  • Continut unic, pentru ca mesajul tau sa fie transmis cu claritate;
  • Continut focusat pe cititor, creat intr-o maniera search engine-friendly, care asigura convertirea vizitatorilor in lead-uri si optimizarea paginilor site-ului tau pentru motoarele de cautare;
  • Copywriteri cu experienta, talentul si creativitatea necesara pentru a-ti crea continutul optim ce va atrage trafic si va genera vanzari.

Afla cum te putem ajuta

sa iti cresti afacerea in mediul online

Servicii

PPC Copywriting

Sectiunea noastra dedicata Promovarii Pay-per-click include elementele de “scoala veche”. Multa “maximizare” si “ROI”. De ce? Simplu. Deoarece PPC este un serviciu focusat pe bugete: platesti si ai trafic, il convertești si iti recuperezi investitia.
Serviciile noastre de SEO copywriting pot utiliza aceasta abordare daca tu consideri ca ti se potriveste. Caracterul taios si lipsit de artificii al acestei tehnici este perfect pentru anumite sectoare iar copywriterii nostri te pot ajuta sa lovesti tinta din prima.

Copywriting pentru retele de socializare

Atunci cand vorbim de social media insa, atmosfera este alta. Mai putin formala. Facebook sau Twitter sunt mai casual si orientate spre ideea de socializare.
Esenta retelelor de socializare tine mai mult de concepte si mai putin de numere. Importanta este ideea de a-ti fideliza audienta. Aici intervine creativitatea.
Vorbim de un stil mai fun, mai usor si mai putin rigid decat clasica abordare business. Nu spunem ca una este mai buna decat cealalta. Pur si simplu iti prezentam diferentele. Fiecare tehnica este utilizata in functie de target si utilizeaza metode diferite pentru a-l atinge. Pentru noi insa, scopul este acelasi. Ne asiguram ca rezultatele sunt intotdeauna de cea mai buna calitate.

Copywriting SEO

Atunci cand redactam un text, pentru oricare dintre paginile web la care lucram, ne gandim la cititori, la cine sunt ei. Le "vorbim" prin intermediul paginii tale web. Si bineinteles ca nu uitam de cuvintele cheie, pentru ca stim cat sunt de importante. Aplecarea spre cititor ca filosofie centrala a serviciilor noastre iti aduce lead-uri, iti face telefoanele sa zbarnaie si convinge clientii sa cumpere. Articolele noastre sunt SEO friendly iar timpul pe care il investim in research-ul cuvintelor cheie este considerabil. Serviciile noastre de SEO copywriting iti aduc o crestere garantata a rank-ului paginii tale in rândul motoarelor de cautare. Desi lucram cu motoare de cautare si algoritmi, nu sacrificam niciodata calitatea continutului. Asta deoarece atat Google cat si Yahoo! sau Bing prefera ca articolele de pe paginile web sa fie atractive pentru cititori reali, nu algoritmi.

Vom face afacerea ta mai vizibila fara a cobori standardele de calitate. Poti fi sigur de asta!