Actualizari si update-uri site

Servicii complete de
administrare si mentenanta site

Este important ca site-urile sa se mentina actualizate, atat din privinta codului de programare si a platformei pe care acestea au fost dezvoltate, dar si a continutului si materialelor vizuale, care de multe ori necesita o reimprospatare.

Pachete administrare si mentenanta site

Start
€ 49 / lună
Modificări website
Implementări noi website
Backup
Debugging
Actualizări securitate
Timp mediu de raspuns: 24 ore
Ore alocate: 2h
Cost ora suplimentara: € 30
Pro
€ 220 / lună
Modificări website
Implementări noi website
Backup
Debugging
Actualizări securitate
Timp mediu de raspuns: 6 ore
Ore alocate: 12h
Cost ora suplimentara: € 25
  • Clona a website-ului pe serverele noastre
  • Nu se vor face modificari pe website fara aprobarea ta. Toate orele si costurile suplimentare vor fi pre-aprobate inainte de implementare
  • Programul de lucru este: 09:00-18:00, de luni pana vineri, sambata: 10:00-14:00.

Continut actualizat, clienti informati

Daca ai nevoie sa introduci periodic noi produse in site, sa modifici preturi, sa afisezi diverse oferte sau sa schimbi design-ul pentru a-l adapta strategiei de comunicare a business-ului tau, asigura-te ca poti face acest lucru apeland la servicii de mentenanta site oferite de specialisti cu experienta in domeniu.

Securitate site & Backup

Putem gestiona limbaje de programare complexe si ne asiguram de fiecare data ca site-urile pe care le avem in administrare sunt securizate corespunzator. Bucura-te de o prezenta online permanenta, fara probleme care ar putea pune in pericol website-ul tau, alegand unul din pachetele noastre de administrare si mentenanta site.

Update platforma website

Adesea, platformele pe care sunt realizate website-urile necesita actualizarea cu ultimele update-uri pentru ca site-ul sa functioneze conform asteptarilor, iar functionalitatile sa nu fie afectate de o versiune prea veche, neactualizata.