Servicii de Web Design si Web Development

Iti doresti propriul tau site? Normal ca vrei sa arate bine. Vrei un site care să reflecte personalitatea si integritatea brandului tau, si care sa incurajeze vizitatorii sa cumpere?

Transforma-ti prezenta online printr-o solutie de dezvoltare web construita special pentru tine.

Site-urile de succes incep cu un design bun. Daca site-ul tau arata depasit, este greu de navigat, risti sa pierzi potentiali clienti.

De aceea lucram indeaproape cu echipa ta de marketing pentru a crea site-uri frumoase care convertesc si promoveaza brand-ul tau. Primesti un website cu un aspect atractiv si optimizat SEO pentru a urca in topul rezultatelor pe Google, Bing.

Succesul tau e si succesul nostru!

venicci-desk

Ce functionalitati va avea site-ul tau?

Website-ul tau poate fi echipat cu urumatoarele functionalitatile:

Formulare de contact

Formulare de contact

Galerie Foto - Video

Galerie Foto - Video

Slider - Bannere

Slider - Bannere

Sectiune de Blog

Sectiune Blog

Formulare de contact

Pagini nelimitat

Live Chat

Live Chat

Optimizat SEO

Optimizat SEO

Pagini securizate

Pagini securizate

Newsletter integrat

Integrare newsletter

Google Maps

Google Maps

Integare Google Analytics

Google Analytics

Integare Social Media

Integrare Social Media

+ multe alte functionalitati si servicii de calitate

SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA

Pe langa functionalitatile afisate mai sus, oferim solutii personalizate pentru fiecare proiect in parte. Contacteaza-ne solicitand o oferta de pret si vom raspunde in maxim 24 de ore la adresa de email completata in formular.

In era smartphone-urilor, un design atractiv este obligatoriu - indiferent de ce tip de device folosesc vizitatorii. Noi ne asiguram ca toate proiectele noastre se vad si functioneaza impecabil pe toate dispozitivele. Pachetele noastre de servicii sunt special concepute pentru a veni in intampinarea nevoilor tale, iar produsele finale cu siguranta vor impresiona fiecare vizitator.

Afacerea ta este intr-o continua dezvoltare, iar site-ul tau trebuie sa fie mereu in top. Indiferent ca esti in cautare de idei pentru a-ti construi un website nou, de la zero, sau vrei sa imbunatatesti site-ul deja existent, solutiile noastre de Website Design & Development sunt ghidul tau in mediul online.